Dunia Si Comelku

Tuesday, May 5, 2009

wak cantuk


Tarikh : 05 May 2009, Selasa
Lokasi : Taman Budaya
Tujuan : Training teater & Majlis Khas Penyerahan Skrip

fyi,mlm td seperti biase ade kelas teater....tp mlm ni abes awal sket sbb cikgu bgtau dlm sms yg diterima ade Majlis Khas Penyerahan Skrip....mula dtg training cam agak berdebar la jugak kan....tp samp2 jew kat taman budaya sembang ngn kawan2 weols,terus weols tak rase weols dpt watak n tak kesah sgt pon....nak tau sbb pe???

#########
#####
###
#
yg pertama : tajuk teater dah tukar dari NUR ke WAK CANTUK
yg kedua : weols tak wat casting pon utk teater WAK CANTUK
yg ketiga : lagi dua minggu nk final exam, so kalo dpt watak kena menghafal skrip,weols kena study semula cite WAK CANTUK...masalahnye WAK CANTUK ni xde kena mengena ngn final exam dan yg pasti takde kait mengait ngn pointer..whopps...
yg keempat : as crew produksi pon dah ok sbnrnya....weols diberi arahan utk menjalankan tugas2 khas...huhuhu...
yg kelima dan terakhir : tarikh festival bertembung dengan tarikh bufday weols,adoiyai....rusak plan gua!!!~


Festival teater akan berlangsung ujung bulan nih sehingga 7 JUN,smlm pas dpt skrip n tgk jadual...rase cam nk suh cikgu shidi ubah tarikh jew.... hamboi sesuka hati aku jew kan...cantek ke nk suh tukar tarikh???? hahaha....

mula mlm ni, 6 may 09, start training...bley dikatakan training ade setiap hari uols... ha selamat memenatkan diri ye ryhana....layannnn.....

2 comments:

mummYaeesh on May 6, 2009 at 9:16 AM said...

takpe...next time cuba dan cuba lagi...
act.wat keje blkg tabir lagi best..byk pengalaman blh kita dpt!woohoo

iena on May 7, 2009 at 9:25 PM said...

yeah u r rite.... :D

(^_^)

Scars That Can Never Heal

God, please send me A lover which is kind The one who love me for who I really am.....







Tentang Ryhana

My photo
ipoh, perak, Malaysia
حسبي ربي جل اللَّه ما في قلبي غير اللَّه نور محمد صلى اللَّه لا إلــــه إلا اللَّـــه
 

OrkedLife Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting