Dunia Si Comelku

Monday, May 11, 2009

mak.....


Sempena Hari Ibu 10 MAY 2009, first of all weols nk wish kat satu-satu nya wanita yang tiada ganti dalam hidup weols.....mak weols yg tersayang....
PUAN NORILAH BINTI ABDUL KADIR

Mak, sepanjang hidup mak,banyak betol dugaan yg mak hadapi...mak satu2nya wanita yang tabah dan cekal... walaupon bila adik baru mula mesra sgt2 ngn mak waktu meningkat dewasa,kasih sayang mak bagi pada adik dr kecik samp sekarang tiada bezanya...

mak,ampunkan adik kalo selama ni adik banyak sgt lukakan hati mak, banyak wat mak menangis...adik minta ampun.....ampunkan anak mak yg nakal nih.... adik tak bley tgk mak menangis sbb mak dah byk sgt bersabar... hati mak cekal waktu abah pegi tinggalkan kita.... mak sgt tenang, mak masih mampu lagi suruh adik bersabar waktu abah 'pergi'... adik tak mampu jadik mcm mak......


waktu mak dah bergelar ibu tunggal pelbagai cabaran yg mak kena lalui.... mak kena sara perbelanjaan adik masuk ke POLITEKNIK.... mak kena bekerja walaupon sepatutnya time tu mak dah bley rehat.... mak adik bangga jadik anak mak.... tak kisah ape org nk ckp tentang mak, mak jgn peduli... adik sayang mak.... dan mak jangan tinggalkan adik mcm abah tinggalkan kita... terlalu awal....adik tak dpt nk kongsi kejayaan bersama abah.....

tapi adik puas hati sebab dpt wat mak tersenyum gembira waktu adik konvo.... Pingat Anugerah Ketua Jabatan yang adik dpt time konvo tu bukan utk adik.... tp hadiah utk mak yg dah sanggup berkorban demi masa depan adik.... mak adik takkan kecewakan mak lagi.... adik taknak wat mak susah hati lagi... adik taknak wat mak menangis lagi......


mak,halalkan setiap titik susu ibu yg telah mak bagi waktu adik kecik dulu... restuilah segala perjalanan hidup adik... tanpa mak adik tak mampu hidup seperti sekarang.... mak adalah ibu terbaek di dunia... tiada tandingan.... dirimu wanita terhebat......
adik sayang mak.......





3 comments:

mummYaeesh on May 11, 2009 at 7:10 PM said...

wah pingat ketua jabatan lagi tu...cayok2!
slamat hari ibu..mak!

LorLipOp ProPerties on May 11, 2009 at 7:35 PM said...

yeke xnak buat nangis?haha~

iena on May 11, 2009 at 11:10 PM said...

yela...heh..~~

(^_^)

Scars That Can Never Heal

God, please send me A lover which is kind The one who love me for who I really am.....







Tentang Ryhana

My photo
ipoh, perak, Malaysia
حسبي ربي جل اللَّه ما في قلبي غير اللَّه نور محمد صلى اللَّه لا إلــــه إلا اللَّـــه
 

OrkedLife Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting