Dunia Si Comelku

Thursday, May 28, 2009

hon.....


Ha menggigil-gigil nk cite hal hon....wakakaka.....camni kesahnye...smlm weols lik dr training teater weols balik ikot padang polo...so bawak ala2 santai je la...tetiba ade la sebuah kete waja yg budget kete macam skyline gitew dgn megah hon weols....ape lagi terkejut la weols hadoiyai....ape lagi menyirap la darah weols tp tahan lagi bawak je moto dgn perasaan yg marah uols...

at last skali weols kena hon time berenti kat simpang... kali nie weols kuatkan semangat dengan muka yg garang weols tgk driver kete tu..lagi hangin bile tgk dia dan beberapa eko berok lagi dlm kete tu ketawa...motiff dia hon weols??? kalo weols jatuh moto sbb terkejut kan jadik hal.... tp takot gak time tu yela dah lewat malam,weols tak ikot jalan shortcut,ikot jalan utama..bahaya uols....

bile dah nak samp masuk simpang umah weols....weols dengan bangga hon kete tu semula sambil menjelir lidah...hahahaha.....



tp bukan la mcm katon ni buat...weols kan bawak scooter gilo apo nk lepas tangan semata2 nk jelir lidah kat berok2 tu...wohoo....zasss

1 comments:

mummYaeesh on June 1, 2009 at 12:21 PM said...

malay ke kelly ke cino??

awat iena tak hon blk..woohoo!diorang nak ngorat la tu..mesti diorang ingat siti sarah kot..woohoo

(^_^)

Scars That Can Never Heal

God, please send me A lover which is kind The one who love me for who I really am.....







Tentang Ryhana

My photo
ipoh, perak, Malaysia
حسبي ربي جل اللَّه ما في قلبي غير اللَّه نور محمد صلى اللَّه لا إلــــه إلا اللَّـــه
 

OrkedLife Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting