Dunia Si Comelku

Thursday, April 9, 2009

tag yang di curi hahaha.....


Korang penah ingat mase skolah dulu?



Hah, N3 ni khas weols wat tag pasal skolah dan pengalamannya:-


Sekolah mana lagi besh? Rendah ke menengah?

Skolah rendah.



Apakah makanan kat kantin sekolah yg korg x boleh lupa?

Mee rebus..perghhh mmg sedap gile la....murah pon murah semangkok baru singgit



Subjek yg korang suka dan benci. Kenapa ek?

Weols ske subject mathematics yang benci sejarah sebab kena menghafal...sgt tak suka...hahaha



Denda paling teruk korang penah kena, sebab apa?

xde la teruk sgt pon sbb time skolah dulu weols ni baek2 jew...hahahaha..paling kuat kena diri kat luar kelas sbb homework tak siap or buku tak bawak hahaha....



Pilih 1 hari yg paling bosan dalam sekolah. Kenapa?

xde satu hari pon tiap2 hari bosan....hahahaha



Cikgu fevret korang? Kenapa?

Cikgu Math tambhn...time tu dia miss lagi..skang dah jadik puan rocky...namenye rokiah la wei...sebb dia seorang yg sempoi dan sgt lawa...huhuhu



Barang yg korg tak pena tinggal masa g skola selain buku,pencil case, etc.

Botol air n teddy bear...wakakaka...



Perasaan korang masa nak tunjukkan report card kat parents?

Tak penah takot pon....siap tak saba nk tunjuk ade la..ngeee~~~



Pernah rasa jeles bila member dapat markah tinggi?. Apa yg korang buat?

Harus la jeles..tp kalo dah member dpt markah tinggi kire dia usaha lebih la tu..usaha lebih utk meniru..hahaha....



Jawatan paling beso korang penah pegang?

Ketua Pengawas Pusat sumber...huhuhuh..ketua ponteng kelas...
captain team hockey...gile kuase oke...wohoo



Rindu tak nak balik skola semula?

Rindu la jugak sebab g skolah kul 2 dah balik tp skang dah keje kena balik kul 5...waaa..lambat betol....



So korang2 kat bawah ni, sila jawab tag weols ni k. weols akan tuntut tag weols yg tak dijawab. Muhahahaha.

1)Mummy yaeesh
2)sis Beauty
3)sis Rose
4)Azam Lorlipop
5)Kak Rin aka Kak Trigismalaya
6)Jiwakacaw
7)ruzaini

2 comments:

mummYaeesh on April 16, 2009 at 6:11 AM said...

ada jugak...tunggu la ye ku peram!hahaha

iena on April 16, 2009 at 9:26 PM said...

tp tetap akan dituntut oke...hehehe

(^_^)

Scars That Can Never Heal

God, please send me A lover which is kind The one who love me for who I really am.....







Tentang Ryhana

My photo
ipoh, perak, Malaysia
حسبي ربي جل اللَّه ما في قلبي غير اللَّه نور محمد صلى اللَّه لا إلــــه إلا اللَّـــه
 

OrkedLife Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting