Dunia Si Comelku

Tuesday, June 9, 2009

The Making Of WAK CANTUK




Disini la permulaan sesi latihan teater WAK CANTUK......selama beberapa minggu weols n team Badan Budaya Perak yg lain menghabiskan waktu malam disini..... Taman Budaya ni dah jadik port utk Badan Budaya..kelas tari, kelas teater & kelas muzik pon wat kat sini jugak... sape yg ade tgk trek selebriti SIDI AF tu mesti perasan tempat nih..hehehe...


Perbincangan antara cikgu shidi dan ahli Badan Budaya Perak (BBP), abg shai, yusma, afiQ... Waktu latihan ni macam2 yg dah berlaku...antara nya Pengurus Pentas menarik diri di saat2 akhir...ade antara pelakon yg ingin menarikkan diri atas sbb mslh peribadi tp dengan kata nasihat dan sokongan dari kawan2, dan ahli2 senior...perjuangan utk pementasan WAK CANTUK diteruskan juga...Pelbagai kisah dan cerita sepanjang latihan teater nih berlangsung...


ni antara sedutan scene teater WAK CANTUK

ouwh lupe lak nk bgtau uols... dlm waktu 5 hari terakhir sblm pementasan, tempat latihan telah ditukar ke rumah cikgu shidi sbb Festival Teater dah start pada 1hb...suma crew produksi WAK CANTUK berkampung di rumah cikgu shidi utk wat latihan...utk buat perbincangan utk uruskan segala-gala la pasal pementasan nih...next n3 weols akan cite plak di belakang tabir dan proses penyiapan setting WAK CANTUK....zass....

2 comments:

mummYaeesh on June 9, 2009 at 12:17 PM said...

bleh plak tarik diri last minit..cis!blum jd artis lagi da mcm tu ek..

iena on June 9, 2009 at 11:43 PM said...

tu la..ingat senang ke nak berlakon..tension kot..huhuhu...

tambah plak teater..live gitew kn..

(^_^)

Scars That Can Never Heal

God, please send me A lover which is kind The one who love me for who I really am.....







Tentang Ryhana

My photo
ipoh, perak, Malaysia
حسبي ربي جل اللَّه ما في قلبي غير اللَّه نور محمد صلى اللَّه لا إلــــه إلا اللَّـــه
 

OrkedLife Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting