Dunia Si Comelku

Thursday, July 2, 2009

Teater Klasik Perak


kat sini weols sertakn gambar sekitar Teater Bangsawan Siti Zulaikha....
yang kat atas ni banting yang di pasang sekitar kawasan ipoh

ini adalah hari dimana weols start jadik crew produksi... time ni diorg baru je try costum memasing sbb keesokan harinya akan diadakan full dress rehearsal....

ini antara babak-babak dalam teater.....

time rehearsal diorang start agak lambat mmg lambat pon sbnrnya..hadoiyai...
mmg letih kot...paling awal balik pon kul 2 pagi....ngantuk.....
kalo makeupkan sorang je tak pe la.... ramai uols... lembikkkk....
zaaaasss.....

5 comments:

afenz on July 3, 2009 at 12:15 AM said...

SENI ITU INDAH,
BUDAYA ITU MEGAH....

Chaiyuk

iena on July 3, 2009 at 12:26 AM said...

Yup...kata-kata tu tersemat erat dalam hati....chaiyokkk..

||| PöJìé PööH ||| on July 3, 2009 at 3:40 AM said...

alahai jauhnyerrr bangsawan tuh!!
xmo buat kat KL ker?
sure Pojie gi join tgok!

rizz on July 6, 2009 at 11:30 PM said...

jauhnye teater tu hehheee.rizz ngn pojie kaki tetaer gak niww

iena on July 13, 2009 at 10:43 PM said...

pojie n rizz~ insyaallah kalo ade rezeki kami wat la kat sane...tp kat sane pon mmg dah byk show bangsawan kan???

(^_^)

Scars That Can Never Heal

God, please send me A lover which is kind The one who love me for who I really am.....







Tentang Ryhana

My photo
ipoh, perak, Malaysia
حسبي ربي جل اللَّه ما في قلبي غير اللَّه نور محمد صلى اللَّه لا إلــــه إلا اللَّـــه
 

OrkedLife Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting